Słowo wstępu

Tyle jest już blogów poświęconych jedzeniu, przepisom etc., że każdy kolejny wydaje się być niczym nowy. Right Behind The Kitchen - blog będzie poruszał tematy szeroko powiązane z gastronomią, kulinariami. Chcę pokazać, że kulinaria to nie tylko ilość składników, proporcje, czas gotowania, zdjęcia potraw i jak to komu fajnie wyszło dzisiaj w kuchni. Znajdziesz tu różne luźne myśli, przelane na cyfrową kartkę papieru, ciekawostki kulinarne.
Na tym blogu pojawią się również opinie o restauracjach, kawiarniach, miejscach, rzeczach i wydarzeniach z nimi związanymi. Poruszę kwestię, które dla jednych osób, restauratorów będą czasami na rękę, a niekiedy niesmaczne i nieprzyjemne. Wskażę subiektywnie co jest już historią, jakie błędy są popełniane przez ludzi mających do czynienia z gotowaniem i gastronomią. Niemniej jednak odszukamy dobre praktyki, idee, które zawsze przetrwają i ludzi, którzy tworzą niesamowite miejsca. Ba! I widać, do diaska, że tym ludziom zależy na tym, co robią! Dlatego blog jest adresowany do osób, które nie cofają się do tytułu, nie opierają się na faktach autentycznych ale potrafią z głową odnieść się do gastronomicznej rzeczywistości.

Brak komentarzy :

Prześlij komentarz